Dia's / video of smalfims overzetten


Dia’s digitaliseren


U neemt zich voor om ze zelf eens te gaan digitaliseren maar wat u tegenhoud is de tijd die erin gaat zitten. Reken maar op 3 a 4 minuten per dia. Daarbij komt nog dat u een goede scanner nodig heeft met een bewerkingsprogramma.Als wij het voor u doen, scannen wij dat in een hoge resolutie van minimaal 2MB per afbeelding.
 
Laat uw dia's digitaliseren voor slechts 35 cent* per stuk 

  1. *Prijs van 35 cent is geldig indien u de dia’s met een minimum van 100 stuks aangeleverd in een diamagazijn. U dient er op te letten, dat de dia’s niet in spiegelbeeld of ondersteboven door elkaar heen staan!
  2. *Niet voor dia’s die zijn ingeraamd in glas of karton.
  3. *Bij half kleinbeeld dia’s worden zwarte randen zichtbaar! 
    Overzetten van super 8, dubbel 8 of 16mm films
Het overzetten van uw oude films op DVD wilt u natuurlijk het liefst niet uit handen geven.
Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom zetten wij uw films in eigen beheer in onze studio over op DVD of harde schijf. Wij zenden uw films dus niet op!Tijdens het overzetten corrigeren wij waar nodig de beeldkwaliteit.
Op de DVD plaatsen wij een index met de door u aangeleverde tekst of datum (beperkt aantal spaties).
Voor een juiste prijsopgave adviseren wij u met uw films langs te komen, zodat wij een goede schatting kunnen maken van de totale opnametijd. De kosten zijn € 1,65 per minuut met een minimum van 30 minuten en eenmalig opstartkosten inclusief DVD van 25,00 euro 
   Overzetten van alle soorten videobanden
Het probleem van oudere videobanden is dat de kwaliteit steeds sneller achteruit gaat. Dit komt mede door het aardmagnetisme. Strepen en slecht geluid zijn het gevolg! Daarom adviseren wij u om niet te lang te wachten met het digitaliseren van uw banden. Ook hier controleren wij gedurende het overzetten de kwaliteit. 
100 minuten € 19,95 - 101 minuten en meer € 25,= 
Bij inlevering van 5 tape’s 10% korting
Bij inlevering van meer dan 10 tape’s 15% korting