Resultaten van cursisten


"Fotohobbyisten aan het werk"

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig opnamen van cursisten die tijdens de verschillende workshops zijn gemaakt. Uiteenlopend van natuur en macrofotografie tot architectuur, allen leerzaam voor andere fotohobbyisten, en uiteraard mooi om te zien hoe andere fotografen verschillend tegen een object aankijken. liefhebbers van fotografie kunnen hier ideëen opdoen in het fotograferen van de verschillende objecten. 

Fotografie is een boeiende hobby die ons bijna allemaal dagelijks bezig houd, bijvoorbeeld het fotograferen van familie, kinderen, vakanties en andere momenten die u voor nu en later wilt vastleggen op de gevoelige plaat. De mogelijkheden in digitale fotografie zijn de laatste jaren zo uitgebreid geworden, dat wij ons kunnen voorstellen dat u behoefte heeft aan meer informatie. Wij van Foto v.d. Boogaardt hebben een aantal cursussen en workshops samengesteld die voor een ieder intressant kunnen zijn. Op eenvoudige wijze leggen wij uit wat fotografie of de bewerking hiervan inhoudt. De cursussen worden individueel gegeven. De workshop in groepsverband of individueel te volgen.

Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie, of zich in te schrijven voor een van onze leerzame en gezellige workshops.

Leer omgaan met de instellingen van jou camera, voor het maken van de mooiste closeup en macrofoto's
tijdens een van onze foto workshops. Tijdens deze zeer gewilde workshops leren wij u om de
juiste instellingen te gebruiken onder de bestaandee omstandigheden. De workshops
zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
De worskhop indistruelefotografie is geschikt voor iedereen met een spiegelreflex
of systeemcamera. Wanneer u  geintresseerd bent in architectuur,  dan is deze workshop een must!     

  

  

         

Foto's hieronder gemaakt door John v.d.BurgTot ziens bij een van onze fotoworkshops !