Ringfoto camera registratieHeeft u onlangs een *camera gekocht bij ons, dan heeft u een Ringfoto VIP pas ontvangen. Activeer dan snel uw Goldmemberpas en win mogelijk het gehele aankoopbedrag terug!
 
Bovendien geniet u als Goldmember  van vele speciale, voor u geselecteerde, aanbiedingen. U wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes op fotografigebied, ontvangt bruikbare tips om nog mooiere foto’s te maken en kunt altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Alleen het beste is goed genoeg voor uw camera!

 Goldmember win uw aankoopbedrag terug actie kijk hier


Kijk op de site van Ringfoto voor de spelregels ‘Goldmember win uw aankoopbedrag terug actie’ 

Voorschoten 17 augustus 2018
Foto v.d.Boogaardt in Voorschoten feliciteert mevrouw J. de Graaff met het terug winnen van haar aankoopbedrag! Mevrouw de Graaff nam deel aan onze speciale Goldmember actie van de maand juli en wint daarmee het aankoopbedrag van haar camera, een Sony DSC HX60V van maar liefst € 269,- terug! Een ieder die een digitale camera bij ons koopt maakt ook kans op het terug winnen van het aankoopbedrag. Iedere maand is er een trekking door Ringfoto Nederland. Natuurlijk krijgt u bij de aankoop van een camera *5 jaar garantie, 4 jaar gratis onderhoud en kortingsbonnen t.w.v. 350 euro op fotowerk, vergrotingen en verschillende artikelen! Uiteraard blijft de service vanzelf sprekend! (*zie onze website)
-----------------------------------------

Voorschoten 27 mei 2016

Foto v.d.Boogaardt in Voorschoten feliciteert mevrouw Van Haersma Buma met het winnen van de “ Ringfoto Goldmember – win uw aankoopbedrag terug actie.” Zij kocht een Sony DSC HX60V en wint hiermee het aankoopbedrag bedrag van € 269,- welke zij terug betaald heeft gekregen!.