Vitrinemarkt-occassions


BENT U TOE AAN EEN NIEUWE CAMERA OF HEEFT U EEN ZOLDER VOL GEBRUIKTE CAMERA'S? Kom dan bij ons langs en laat uw camera, lenzen en andere apparatuur taxeren, misschien is het geschikt voor de verkoop. E.e.a. kunnen wij direct voor u bepalen.

Toe aan een nieuwe camera, ruil dan uw gebruikte camera in of plaats deze in onze vitrinemarkt. Of u nu een analoge of gebruikte digitalecamera heeft,wij ruilen deze voor u in of plaatsen hem in onze vitrinemarkt. De prijs is uiteraard afhankelijk van de leeftijd en de staat waarin de camera verkeerd. Kom lang in onze winkel en wij vertellen u wat de inruilwaarde is of waar voor wij hem voor u gaan verkopen. Het kan zijn dat de camera geen verkoopwaarde heeft. Wanneer u bij ons langskomt kunnen wij u hierover inlichten.

wilt u meer informatie kijk dan onder occasion - vitrinemarkt of kom langs in onze winkel.
(Wij geven geen inkoopwaarden en schattingen via de telefoon of e-mail)


Kijk hier voor alle "Vitrinemarkt occassions" analoog en digitaal 

Algemene voorwaarden vitrinemarkt

Aanbieden:
1        De door cliënt (vanaf nu verkoper te noemen) ter verkoop aangeboden apparatuur bij Foto van den                         Boogaardt. blijft tot het moment van verkoop eigendom van cliënt.
2        De aangeboden apparatuur blijft minimaal 1 maand ter verkoop bij Foto van den Boogaardt
3        Verkoper bepaald zelf wat de aangeboden apparatuur moet opbrengen. (verkoopprijs)
4        Mocht er gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur bij Foto van den Boogaardt verblijft verborgen                gebreken voordoen, dan is Foto van den Boogaardt daar niet verantwoordelijk voor.
5        Foto van den Boogaardt is niet aansprakelijk te stellen in geval van diefstal, brand of andere calamiteiten               gedurende de tijd dat de aangeboden apparatuur in de winkel aanwezig is.
6        Foto van den Boogaardt zal de aangeboden apparatuur in een duidelijk zichtbare vitrine en op zijn website             aanbieden aan derden.
7        Bij verkoop wordt verkoper binnen 3 werkdagen op de hoogte gebracht d.m.v. het zenden van een e-mail.
8        Foto van den Boogaardt berekend een courtage van 25% met een minimum van € 10,00 over het                          verkoopbedrag.
9        Indien de aangeboden apparatuur niet wordt verkocht, mag Foto van den Boogaardt aan verkoper vragen de           apparatuur weer op te halen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Aankoop:
1        Foto van den Boogaardt biedt namens een derde partij apparatuur aan ter verkoop.
2        Op de aangeboden apparatuur die door ons is getest en op zicht is goedgekeurd wordt geen garantie                   verleend ook niet op verborgen gebreken.
3        Bij aankoop ontvangt u een verkoopbon met omschrijving van het product en het aankoopbedrag. De                     courtage wordt separaat vermeld op de aankoopbon. Foto van den Boogaardt is alleen over de courtage is            BTW plichtig.
4        Een verkocht product wordt nooit teruggenomen.
5        Apparatuur dient contant te worden betaald.

Gezien de snelle doorverkoop kan het zijn dat het artikel wat u wilt bestellen niet meer leverbaar is maar nog wel staat vermeld op onze site. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u dit omgaand melden.

Voor alle opruiming artikelen geldt zolang de voorraad strekt. Verkoop zonder recht van retour en
uitsluitend afhalen in de winkel.