<< Vorige - Volgende >>


Nikon coolpix W 300


Nikon coolpix W 300


30 meter waterdicht, GPS, 16 megapixels entime lapse videoWaag de duik met de COOLPIX W300 en maak zonder extra behuizing foto's en video's tot een diepte van 30 m.¹ Ook als betrouwbare krachtpatser op het droge blijft deze stofdichte compactcamera fotograferen bij temperaturen tot -10 °C.² De schokbestendige body is bestand tegen een val van maximaal 2,4 m.³ Haal uw Advanced Open Water-duikbrevet, rij over ruige terreinen en ski de helling af zonder u zorgen over de camera te maken.

aak met gemak prachtige 4K/UHD-filmopnamen van 30p of film in Full HD (1080p) op het land of onder water. Dankzij de AE-vergrendeling maakt u vloeiende filmopnamen terwijl het licht verandert, wat vooral handig is als u filmt onder water. U kunt filmbeelden als foto opslaan tijdens het afspelen in de weergavestand en u kunt video's optimaliseren om ze te delen op sociale media door ze op te nemen in de MP4-indeling. De functie voor onderdrukking van windruis vermindert het geluid van de wind die tijdens filmopnamen langs de ingebouwde stereomicrofoon waait.

Leg een flitsende tocht langs een nieuw pad vast met Superlapsefilm. Deze slimme functie maakt het mogelijk om een centraal onderwerp in snel veranderende locaties en omstandigheden te plaatsen. Maak met de camera een time-lapse-film van de sterrenhemel tijdens het kamperen. Of van de ondergaande zon boven de horizon terwijl u na het duiken op het strand nageniet.

Houd uw hoogte of diepte bij met de gecombineerde hoogte-/dieptemeter. De nieuwe Tool-knop van de camera geeft direct GPS-informatie, de hoogte/diepte of de luchtdruk/waterdruk op de monitor weer. Gegevens over hoogte en diepte die tijdens de opname zijn vastgelegd, kunnen in de beeldgegevens worden opgeslagen (EXIF).
Vraag naar de actuele prijs

Aantal