<< Vorige - Volgende >>


Nikon D7000 + 18-105mm DX VR + batt.pack


Nikon D7000 + 18-105mm DX VR + batt.pack


In nette staat met een shutter count van slechts 9965 opnamen.In nette en onbeschadigde staat aangeboden in ons assoritment "vitrinemarkt verkoop" Nikon D7000 + AF 18-105mm/3.5 DX VR + batt.grip.

Met geavanceerde beeldtechnologieën in een verrassend draagbare body kondigt de D7000 een nieuw tijdperk van creatieve flexibiliteit aan. De camera is robuust genoeg om overal mee naartoe te nemen en krachtig genoeg om elke situatie aan te kunnen, terwijl de vele geavanceerde functies tegemoetkomen aan elke fotograaf die zijn vaardigheden wil verbeteren. Als fotografie uw passie is, is dit de digitale spiegelreflexcamera die u nodig hebt.
 
CMOS-beeldsensor in DX-formaat met 16,2 megapixels produceert levensechte beelden met levendige kleuren, minder ruis en vloeiende toongradaties.
Hoge ISO-gevoeligheid (100-6400), handmatig uitbreidbaar tot 25.600 met de instelling Hi2. Kortere sluitertijden zorgen voor beelden met fijne details en een minimale hoeveelheid ruis wanneer u opnamen maakt van snelbewegende onderwerpen of bij weinig licht. Beschikt over een instelling voor automatische ISO.
EXPEED 2-beeldverwerkingssysteem: optimaliseert de technologieën van de camera voor superieure prestaties en een maximale beeldkwaliteit, terwijl het energieverbruik tot het minimum wordt beperkt.
Duurzaam ontwerp: de boven- en achterkant zijn gemaakt van een robuuste, maar lichte magnesiumlegering, terwijl afgedichte naden de camera beschermen tegen stof en vocht.
Zoekerdekking van 100% met een vergroting van circa 0,94x voor een nauwkeurige compositiebepaling.
Duurzame sluiter die gedurende 150.000 cycli is getest. De sluiter werkt zeer nauwkeurig en is uitzonderlijk betrouwbaar met een sluitertijd tot 1/8000 seconde en een flitsssynchronisatie tot 1/250 seconde.
Twee SD-geheugenkaartsleuven: voor een grotere flexibiliteit tijdens het fotograferen. Gebruik de tweede kaart wanneer de eerste vol is of sla foto's op de ene kaart op en films op de andere. SDXC-compatibel.
Haarscherp 39-punts autofocussysteem met negen kruissensoren in het midden. Biedt een snelle en nauwkeurige autofocusdekking over het hele beeld. Vier AF-veldstanden, waaronder AF met 3D-tracking, zorgen voor scherpe resultaten, zelfs als het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.
RGB-lichtmeetsensor met 2016 pixels biedt een zeer nauwkeurige lichtmeting voor exacte belichtingen en geeft nauwkeurige gegevens door aan het systeem voor onderwerpherkenning van de camera dat de belichting, de autofocus en de witbalans optimaliseert vlak voordat de sluiter wordt ontspannen en zo haarscherpe beelden oplevert.
Continu-opnamen van 6 bps: leg snelle acties vast met zes beelden per seconde.
Snelle respons: beschikt over een zeer korte opstarttijd en een ontspanvertraging van circa 0,052 seconde.
D-film – Full HD-filmclips (1920 x 1080): met een speciale opnameknop kunt u direct prachtige HD-films (high-definition) opnemen. De AF-F-stand zorgt dat alles scherp blijft terwijl u filmt en de camera ondersteunt het gebruik van een externe microfoon, zodat u stereogeluid van goede kwaliteit kunt opnemen. Met eenvoudige bewerkingsfuncties kunt u clips in de camera bewerken.
Grote lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met een hoge resolutie van 920.000 beeldpunten en versterkt glas waarop u gemakkelijk belangrijke cameragegevens kunt weergeven en op aangename wijze uw foto’s en films kunt bekijken en bewerken.
VERKOCHT

Aantal