<< Vorige - Volgende >>


Nikon J1 + 10-30mm + 30-110mm + flitser


Nikon J1 + 10-30mm + 30-110mm + flitser


In nette onbeschadigde en goed werkende staat

Artikelcode: ZNikon 1: een snel, intelligent en zeer goed draagbaar camerasysteem. Beschikt over een speciale reeks compacte, verwisselbare 1 NIKKOR-objectieven. Ontworpen met het oog op meer snelheid, eenvoud en plezier in de manier waarop u de wereld om u heen vastlegt.

CX-formaat CMOS-beeldsensor: biedt de benodigde prestaties voor het maken van schitterende foto's en films. De camera biedt de ideale balans tussen compacte afmetingen, snelheid, lichtgevoeligheid, resolutie en scherptediepte. U kunt bij elk soort licht snel bewegende onderwerpen vastleggen in schitterend gedetailleerde beelden met een resolutie van 10,1 megapixels.

Razendsnel autofocussysteem: stelt zo snel scherp dat u momenten zonder vertraging kunt vastleggen. Het systeem biedt een verbluffend aantal scherpstelpunten, zodat u altijd scherpe resultaten krijgt. Het systeem schakelt direct over naar fasedetectie-AF bij glanzende of bewegende onderwerpen, of naar contrastdetectie-AF als het onderwerp niet beweegt of als er weinig licht op valt.

EXPEED 3-beeldprocessor: ontworpen om in elke situatie ongeëvenaarde snelheid en prestaties te leveren. De processor is voorzien van twee krachtige engines die beelden kunnen verwerken met een snelheid van maar liefst 600 megapixels per seconde. De superieure ruisonderdrukking van de processor maakt de baanbrekende opnamestanden van de camera mogelijk.

Razendsnelle continu-opnamen: biedt beelden met volledige resolutie met een snelheid tot 60 beelden per seconde, zodat praktisch geen enkele beweging te snel is om te worden vastgelegd. En als u nauwkeurig wilt scherpstellen op één onderwerp, bijvoorbeeld een kind of een huisdier, kan de camera het gekozen onderwerp volgen en beelden met volledige resolutie vastleggen met 10 bps*3.

Bewegingssnapshot: brengt uw foto's met één druk op de knop tot leven. Maakt gebruikt van de verwerkingssnelheid van de camera om tegelijkertijd een film in slow motion en een foto vast te leggen. Zodra u de opname hebt gemaakt, worden de film en de foto direct gecombineerd tot een 'levend beeld' waarmee een bepaald moment op ongeëvenaarde manier wordt vastgelegd.

Slimme fotoselectie: zorgt altijd voor de mooiste opnamen. Voor en na het ontspannen van de sluiter worden 20 beelden met een hoge resolutie opgenomen en vervolgens worden de 'beste' vijf opgeslagen, zodat u daaruit kunt kiezen. Beelden worden aanbevolen op basis van de gezichtsuitdrukking, de compositie en de scherpstelling.

Geavanceerde filmopnamen: u kunt tijdens het filmen een foto met volledige resolutie*1 maken, zonder de opname te onderbreken. Bovendien kunt u in extreme slow motion filmen om dramatische effecten te creëren. Films kunnen worden opgenomen in Full HD en dankzij het autofocussysteem met fasedetectie kunt u gemakkelijk fantastische actiescènes vastleggen.

Opvallend, minimalistisch topontwerp: met een sterke en lichte camerabody die verkrijgbaar is in diverse kleuren. De camera bevat een lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 460.000 beeldpunten, een grote kijkhoek en beschermend glas.

Intuïtieve bediening: met duidelijke menu's, een minimum aan knoppen, een ingebouwde flitser en een gemakkelijk bedienbare standknop die snel toegang biedt tot opnamestanden. Wanneer u zelf niet over instellingen wilt hoeven nadenken, kunt u opnamen maken in de automatische stand en de automatische onderwerpselectie de meest geschikte instellingen laten kiezen.

Ingebouwde flitser: biedt extra licht wanneer dat nodig is. Handig voor binnenopnamen of om beelden te verzachten wanneer de zon zich achter het onderwerp bevindt. De flitser is samen met de camera ontworpen en biedt perfect belichte resultaten.

Uitbreidbaar systeem: de verwisselbare 1 NIKKOR-objectieven zijn geschikt voor praktisch elk type onderwerp, zijn geoptimaliseerd voor filmopnamen en hebben een compact ontwerp waardoor ze uitstekend draagbaar zijn.

Vattingadapter FT1: kan op de 1-vatting van de camera worden bevestigd, zodat u elk NIKKOR SLR-objectief kunt gebruiken. Verschillende objectieven uitproberen is een uitstekende manier om te experimenteren met het maken van opnamen van een onderwerp. En als u AF-S en AF-I NIKKOR-objectieven gebruikt, kunt u het uitstekende Nikon 1-autofocussysteem*2 ten volle blijven benutten.
€ 345.00

Aantal