<< Vorige - Volgende >>Olympus OM-D5 mark III body


Een top ervaring!

Artikelcode: Zwart/ZiklverWaarom E-M5 Mark III?

Geen grenzen met de E-M5 Mark III

Stedelijke jungle, hoog boven of op straat, op klaarlichte dag of met uitzicht op het nachtlandschap, onder regenachtige omstandigheden, of niet. De E-M5 Mark III kan het allemaal aan. Er zijn vrijwel geen grenzen aan hoe ver u kunt gaan. Met het compacte, lichtgewicht formaat laat u de zware last van grotere apparatuur achter zich. En brengt u uw fotografie naar nieuwe pieken - mogelijk gemaakt door het perfecte ontwerp, met geavanceerde technologie en onmisbare functionaliteit. Kortom: alles wat u nodig hebt, waar en wanneer u maar wilt.

Als geen andere camera in zijn klasse, is de E-M5 Mark III licht van gewicht en compact van formaat, wat u nodig heeft om vrij te kunnen bewegen. Het gehele Olympus-systeem is extreem kleiner dan dat van de concurrent. Zie de wereld, leg hem vast. In foto's. In video's. Vanuit elk perspectief. Gebruik elk objectief die u maar wilt, passend bij uw persoonlijke fotografeer stijl - het E-M5 Mark III-systeem blijft altijd draagbaar.


Als hulp om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen, beschikt de compacte en lichtgewicht body van de E-M5 Mark III een krachtige sensor, een geavanceerde beeldprocessor en een massa aan gerenommeerde Olympus-engineering.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal