<< Vorige - Volgende >>


Olympus OM-M10 mark II + 14-150mm/4.0-5.6 II


Olympus OM-M10 mark II + 14-150mm/4.0-5.6 II


5-assige stabilisatie, altijd scherpe opnamen!

Artikelcode: ZwartOlympus zet befaamde 5-assige beeldstabilisatie breder in.

 – Olympus heeft haar vijfde model in de bekroonde OM-D serie geïntroduceerd. De nieuwe OM-D E-M10 Mark II zal menig fotograaf in vervoering brengen door een verbluffend design gecombineerd met superieure fotografische mogelijkheden. Een klassiek uiterlijk met oogstrelende switches en dials maken deze nieuwe telg niet alleen mooi, maar functies uit de grote broers als E-M5 Mark II en E-M1 maken deze machine tevens uiterst veelzijdig. Zo zorgt de 5-assige beeldstabilisatie voor onbewogen, scherpe beelden in veel situaties, zelfs bij het moeilijkste licht. Daarnaast beschikt de E-M10 Mark II over een grote, heldere elektronische OLED zoeker, een 3 inch kantelbaar touchscreen en de mogelijkheid om 4K Time Lapse movies te maken. Via ingebouwde WiFi en de gratis Olympus OI.Share app is het draadloos delen van foto’s kinderspel, evenals het op afstand bedienen van de camera via uw smartphone of tablet. Het lichtgewicht en compacte toestel is compatible met meer dan 40 Micro Four Thirds objectieven en een breed scala aan accessoires.

Pure kracht en indrukwekkend
De E-M10 Mark II biedt bewezen kracht en functionaliteit in een compacte en lichtgewicht body, wat het makkelijk maakt hem mee te nemen en foto’s en videos vast te leggen in iedere situatie. Voor nog meer stabiliteit kan er gebruik gemaakt worden van de optionele Quick Release cameragrip.

De nieuwste OM-D is niet uitsluitend gemaakt voor draagbaarheid; de E-M10 Mark II is het toppunt van design met oogstrelende, verchroomde dials. Hun positie op de body maakt het nog makkelijker hen te bedienen. Tezamen met de retro-style aan/uit switch, de in het midden gelegen viewfinder en de volledig metalen behuizing is de E-M10 Mark II serieus gereedschap voor iedere veeleisende hobby fotograaf.

5-assige beeldstabilisatie
Design is niets zonder prestaties. Daarom is de E-M10 Mark II een krachtige camera met technologische vernuftigheden, zoals je van een camera in een topsegment mag verwachten. Met name ‘on the move’ en in slechte lichtomstandigheden laat de camera dankzij de verbluffende 5-assige beeldstabilisatie zijn ware aard zien, waarmee het ongewenst trillen elimineert en haarscherpe foto’s produceert, in vrijwel iedere situatie. De in-body beeldstabilisatie werkt onafhankelijk van het gebruikte objectief en levert tot 4 stops winst op. En ook uit de hand geschoten films profiteren mee met trillingsvrije en filmische opnames tot gevolg.

Real-time Electronische Viewfinder (EVF) met hoge resolutie
De E-M10 Mark II beschikt over een grote, snelle, 2,36 MP OLED elektronische zoeker die zijn waarde meermaals bewezen heeft. Zo laat de EVF alle instellingen en settings zien en wordt de impact van uw instellingen realtime getoond. En dat alles met een zoekerveld van 100%. Zo kunt u de Colour Creator fine-tunen, Highlight/Shadow compensatie toepassen of zelfs nog creatiever te werk gaan met een van de 14 Art Filters en 9 Art Effecten.

Kantelbaar touchscreen
Om snel en eenvoudig te kunnen scherpstellen, of om te fotograferen vanuit lastige hoeken of simpelweg foto’s te bekijken of te delen via de ingebouwde Wi-Fi, beschikt de E-M10 Mark II over een groot 3 inch LCD touchscreen met pad control.

Nog meer creativiteit
De creatieve ambities van OM-D gebruikers zijn groots. Daarom biedt Olympus een groeiend assortiment van meer dan 40 hoogwaardige Micro Four Thirds objectieven die een complete range beslaat, van eenvoudig tot pro.

Zoals iedere nieuwe Olympus camera, beschikt ook de E-M10 Mark II over een gratis 6 maanden uitbreiding van de standaard garantietermijn, die geactiveerd wordt door registratie op het MyOlympus online platform.

OM-D E-M10 Mark II KENMERKEN:

Krachtige 5-assige beeldstabilisatie met tot 4 stops winst
Lichtgewicht, compact en volledig metalen body met klassieke dials en aan/uit switch
High-speed, realtime elektronische zoeker met 2,36 miljoen pixels.
4K Time Lapse Movie
Compatible met meer dan 40 Micro Four Thirds objectieven en een breed scala aan accessoires

Vraag naar de actuele prijs

Aantal