<< Vorige - Volgende >>


Olympus TG Tracker


Olympus TG Tracker


De 4K videocamera voor extreme omstandigheden

Artikelcode: Groen
Bedwing de hoogste berg, wees de golven de baas en laat de piste zien wat je waard bent! De TG-Tracker kan elke uitdaging aan en is een zeer robuuste en gebruiksvriendelijke camera waarmee je onder de zwaarste omstandigheden de mooiste foto's en filmopnamen maakt.

De nieuwe TG-Tracker is waterdicht tot op 30 m, stofdicht, en bestand tegen temperaturen tot -10°C, een val vanaf 2,1 m en een druk tot 100 kg – en dat maakt dat hij onder vrijwel alle omstandigheden uitstekend presteert. Een geavanceerd binnen- en buitenwerk en het bekende sealingsysteem van OLYMPUS zorgen voor een uitstekende waterdichtheid.

Het trackingsysteem met vijf sensoren zorgt ervoor dat deze voor foto's en video geschikte camera alles opneemt wat je ziet en alles vastlegt wat je voelt. Gps, kompas, versnellingssensor, barometer en thermometer tracken de complete actie waardoor je avonturen nog gedenkwaardiger worden. Perfect voor het vastleggen van persoonlijke prestaties tijdens uitdagende outdooractiviteiten.

Zet je foto's of videofragmenten over naar je smartphone en de OI.Track-app en leg alle gegevens vast. Volg in één oogopslag je voorderingen en ontwikkeling en schakel eenvoudig tussen overzichten met de verschillende gegevens die aan je foto's en filmfragmenten zijn gekoppeld. Met de gratis OI.Share-app kun je je actiefoto's vervolgens eenvoudig doorsturen naar je mobiele telefoon om ze te delen via sociale media. Of gebruik het device als afstandsbediening voor de instellingen en ontspanner van de TG-Tracker.

De 4K-videofunctie en ultragroothoeklens zorgen dat de complete scène haarscherp wordt vastgelegd. De ultragroothoeklens met een beeldhoek van 204° maakt dat je de hele ervaring echt opnieuw kunt beleven.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal