<< Vorige - Volgende >>


Panasonic DMC-G80MEG + 12-60mm + 45-200mm


Panasonic DMC-G80MEG + 12-60mm + 45-200mm


4K foto & 4K video, top kwaliteit en snelheid in een! Duo lens kit4K-technologieën, verbeterde 5-assige beeldstabilisatie en een spatwater- en stofbestendig ontwerp maken dit dé perfecte camera voor het vastleggen van superieure beelden in de meest extreme outdoorsituaties De nieuwe LUMIX G80 is de meest recente toevoeging aan het assortiment hoogwaardige camera’s met verwisselbare lens.
Deze camera beschikt over een groot aantal geavanceerde technologieën en praktische functies in een robuuste, compacte body, waardoor de camera in alle omstandigheden uitstekend presteert. 

Altijd prachtig heldere opnames De nieuwe LUMIX DMC-G80 is voorzien van een nieuw beeldstabilisatiesysteem: het 5-assige Dual I.S. 2-systeem.1 Door toepassing van een nieuwe gyrosensortechnologie werken de O.I.S. (2-assige Optical Image Stabiliser) en B.I.S. (5-assige Body Image Stabiliser) perfect samen en zijn ze uiterst nauwkeurig. Doordat bewegingsonscherpte beter wordt onderdrukt, zijn foto’s en video’s prachtig scherp ondanks de vibraties veroorzaakt door trillende handen of onverwachte bewegingen. Omdat de LUMIX DMC-G80 opnameomstandigheden zoals de brandpunts-afstand kan analyseren, is het nieuwe Dual I.S. 2-systeem in staat een sluitertijd te gebruiken die tot maar liefst 5 stops langzamer is2 

 Gebruikers kunnen ook prachtige foto’s of video’s zonder bewegingsonscherpte maken in de groothoek- en telestand, zelfs bij weinig omgevingslicht of wanneer ze de camera met maar één hand vasthouden. Om ongewenste trillingen nog verder te minimaliseren, maakt de LUMIX DMC-G80 gebruik van een elektromagnetische aandrijving in de sluiterunit. De trilling die wordt veroorzaak door het bewegen van de sluiter wordt aanzienlijk beperkt en ook het geluid van de sluiter wordt gereduceerd. 

Het voorpaneel is gemaakt van massief magnesium. Hierdoor wordt de vibratie van de sluiter met circa 90% verkleind in vergelijking met de G7/G70, de voorganger van de DMC-G80. De hoogste kwaliteit De Digital Live MOS-sensor van 16,0 megapixels en nieuwe Venus Engine zorgen er samen voor dat gebruikerslevendige, natuurgetrouwe hoogwaardige beelden kunnen vastleggen met een uitstekende resolutie, hoog contrast, indrukwekkende kleurweergave en een gevoeligheid van maximaal ISO 25600.

Door de Low Pass-filter uit de sensor van de DMC-G80 te verwijderen is de maximale resolutie met ongeveer 10%
verbeterd.3 Tegelijkertijd reproduceert de Venus Engine levendige, indrukwekkende kleuren - van bijvoorbeeld een
strak blauwe lucht - door de kleurtoon, verzadiging en lichtsterkte te scheiden en ze elk nauwkeurig aan te passen. De LUMIX G80 benut dit optimaal door gebruikers in staat te stellen een voorkeuze van contrast, scherpte, verzadiging en ruisonderdrukking te maken die is afgestemd op de situatie en hun stijl van opnames maken.  

1 Het 5-assige Dual I.S. 2-systeem werkt wanneer er compatibele lenzen zijn bevestigd. De lenzen H-FS14140 en H-FS12060 voldoen per 19 september 
Vraag naar de actuele prijs

Aantal