<< Vorige - Volgende >>


Panasonic DMC-GH4 body


Panasonic DMC-GH4 body


Fotograferen en 4K video, beide in de hoogste kwaliteitDe Panasonic Lumix DMC-GH4 is de opvolger van de succesvolle Lumix DMC-GH3. De nieuwe Lumix GH4 heeft nieuwe en verbeterde AF-technologie en Ultra HD video-opnamecapaciteit. De beeldkwaliteit van zowel foto's als video's is aanzienlijk verbeterd.

De Panasonic GH4 heeft een nieuwe 16,05 megapixel Digital Live MOS sensor welke gevoeliger en sneller is maar ook het vervormen van beelden (rolling shutter-effect) onderdrukt. Zelfs wanneer de elecktronische sluiter wordt gebruikt of bewegende beelden worden vastgelegd. Het verbeteren van de sensor is natuurlijk erg belangrijk maar het heeft pas echt zin wanneer de processor ook beter wordt.
Ook daar heeft Panasonic bij de GH4 aan gedacht. De GH4 een nieuwe quad-core CPU en levert hierdoor nog betere resultaten. Vooral de videoprestaties profiteren van de ultra snelle signaal verwerking waardoor in ultra HD gefilmd kan worden. Panasonic heeft ook een nieuwe ruisonderdrukkingssysteem in de GH4 gestopt waarmee opnames mogelijk zijn van 100 ISO tot ISO 25600. Dus ook bij heel weinig licht heeft de nieuwe Panasonic GH4 geen problemen. 
Vraag naar de actuele prijs

Aantal