Camera's

 | 

Systeemcamera's

<< Vorige - Volgende >>


Panasonic DMC GX 80 body


Panasonic DMC GX 80 body


Een topper in snelheid! 4K video en foto

Artikelcode: zwartDe LUMIX DMC-GX80 is perfect voor straatfotografen die willen fotograferen met meer kwaliteit, maar met de stijl en creatieve vrijheid die ze verwachten. De nieuwste camera in de LUMIX G-serie beschikt over de meest recente 4K PHOTO- en Videofunctionaliteit, het allernieuwste beeldstabilisatiesysteem en geavanceerde artistieke functies. Dit maakt deze camera tot de perfecte partner voor het vastleggen van het leven in de stad.

De LUMIX DMC-GX80 is compact, licht en stijlvol ontworpen om professionele resultaten te leveren. Tegelijkertijd is de camera gemakkelijk mee te nemen op een zoektocht naar de perfecte foto. De LUMIX DMC-GX80 heeft een mooie afwerking met retro-leereffect, hoogwaardige gegroefde aluminium knoppen en een dikke, solide grip voor het maken van opnames uit de hand.

De wereld vastleggen in hoge kwaliteit
Voor het vastleggen van toevallige ontmoetingen en onverwachte momenten, is een camera nodig die met één hand kan worden vastgehouden en snel beelden van de hoogste kwaliteit produceert. De LUMIX DMC-GX80 beschikt over alle technologische innovaties waarmee de gebruiker de kwaliteit van zijn opnames aanzienlijk kan verbeteren, zelfs bij gebeurtenissen die snel voorbij zijn of zich afspelen bij weinig licht.
Tot die innovaties behoren 4K Video – vier keer de resolutie en helderheid van traditionele Full HD – en 4K PHOTO. Met deze laatste functie kunnen zelfs de meest persoonlijke, spontane momenten worden vastgelegd door de perfecte opname te selecteren uit een 4K-video en deze op te slaan als een 8 megapixel foto. Daarnaast blinkt de ultrasnelle Auto Focus van de LUMIX DMC-GX80 uit qua snelheid en nauwkeurigheid.
Door de nieuwe Panasonic Dual Image Stabilisation-technologie over 5 assen biedt zowel de body als de lens van de camera superieure beeldstabilisatie. Zelfs vanuit de hand en onder het lopen kunnen schitterende beelden worden
vastgelegd. De voordelen vallen nog meer op als er ver wordt ingezoomd of als er weinig licht is. De gebruiker kan
daardoor altijd trots zijn op het resultaat, ook als beelden worden vastgelegd onder lastige omstandigheden zoals op een drukke nachtmarkt.

Een eigen stijl in elke opname
De LUMIX DMC-GX80 is voorzien van veel nieuwe artistieke functies en technologie waarmee de gebruiker altijd zijn eigen creatieve stempel op zijn werk kan drukken, zonder ingewikkelde nabewerking. De modus Creative Control biedt 22 filteropties. Daarnaast beschikt de camera over de nieuwe modus L.Monochrome. Zwart-witbeelden krijgen hiermee rijkere kleurschakeringen waardoor ze qua stijl lijken op een zwart-witfilm.

De camera is tevens voorzien van de innovatieve functie Post Focus. Met deze functie kan het scherpstelgebied van het beeld worden aangepast, nádat de opname is gemaakt. Dit betekent dat de invalshoek van de foto compleet kan worden veranderd. Zo kan de gebruiker kiezen welk gezicht in een drukke straat hij scherp wil hebben, maar kan er ook meer warmte worden toegevoegd in de achtergrond van een close-up macro-opname. De functie is gemakkelijk te bedienen: nadat er een foto is gemaakt in de Post Focus-modus kan de gebruiker het touchscreen aanraken op het punt waarop moet worden scherpgesteld. Zo kan elke gewenste opname worden opgeslagen.

Ook onderweg controle en connectiviteit
De LUMIX DMC-GX80 legt de controle in handen van de gebruiker. Onder alle omstandigheden kan daardoor de beste opname worden gemaakt en kunnen beelden direct via Wi-Fi worden gedeeld. Het 3-inch grote touchscreen kan 80 graden omhoog en 45 graden omlaag worden gekanteld om gemakkelijk opnames te kunnen maken vanuit een hoog of laag gezichtspunt.
Door de ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit kan de camera ook worden verbonden met een smartphone of tablet. Op die manier kan de camera op afstand worden bediend en kunnen beelden vanaf elke locatie direct worden gedeeld.

Vraag naar de actuele prijs

Aantal