<< Vorige - Volgende >>Panasonic Lumix FZ 82


12-200mm zoomlens (60x optische zoom) , 4K Photo en 4K videoDe nieuwe LUMIX FZ82 uit de FZ-serie is uitgerust met een krachtige optische zoom en veel bedieningsopties, zoals de mogelijkheid om de camera handmatig in te stellen bij het maken van foto’s en video’s. De LUMIX FZ82 is uitgerust met een bijzonder veelzijdige LUMIX DC VARIO ultragroothoeklens van 20 mm met een 60x optische zoom (voor een 35 mm-camera: 20 - 1200 mm). Hierdoor is het mogelijk dynamische landschappen en wilde dieren vanaf een afstand vast te leggen. 
Met de LUMIX FZ82 kunnen snelle burstopnames worden gemaakt met de 4K Photo-functie om snelbewegende onderwerpen haarscherp vast te leggen. Dankzij het touch control-systeem kunnen gebruikers het 3-inch touchscreen aan raken om snel en precies scherpstellen op een onderwerp en zelfs de sluiter te bedienen. Op deze manier kunnen de meest spontane fotomomenten altijd scherp worden vastgelegd.

Afstanden overbruggen met een 60x optische zoomlens 
De LUMIX FZ82 is uitgerust met een geweldig veelzijdige LUMIX DC VARIO 20 mm-ultragroothoeklens met een 60x optische zoom (voor een 35 mm-camera: 20 - 1200 mm). Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld dynamische landschappen, wilde dieren en vogels van een afstand vast te leggen, zowel bij foto als bij video. De ultragroothoeklens van 20 mm legt beelden vast met een beeldhoek die circa 140% breder is dan bij een 24 mm-lens. De POWER O.I.S. (optische beeldstabilisator) met Active Mode onderdrukt trillingsonscherpte effectief bij het maken van opnames. 
Door Intelligent Zoom van de LUMIX FZ82 wordt het zoombereik uitgebreid tot het equivalent van 120x terwijl toch de beeldkwaliteit wordt behouden, zelfs bij het gebruik van de digitale zoom. Het zoombereik kan nog verder worden uitgebreid als de Intelligent Zoom wordt gecombineerd met de teleconversielens DMW-LT55 (wordt apart verkocht), waarmee zelfs de kraters op de maan duidelijk kunnen worden vastgelegd. 

Unieke momenten vastleggen met snelle respons, 4K Photo en 4K video
De LUMIX FZ82 is uitgerust met de nieuwe zeer gevoelige 18,1-megapixel MOS-sensor. Samen met de hoogwaardige beeldprocessor LSI Venus Engine zorgt dit voor een verbeterde respons, gevoeligheid en beeldkwaliteit. Door de ultra-snelle signaal-outputtechnologie kan de FZ82 met een mechanische sluiter opnames maken bij 10 (AFS) / 6 (AFC) fps en met een volledige resolutie van 18,1 megapixels.
Voor een nog snellere respons en grotere mobiliteit is de LUMIX FZ82 uitgerust met een snelle, uiterst nauwkeurige AF met DFD (Depth From Defocus) technologie1, waardoor er sneller kan worden scherpgesteld. DFD berekent de afstand tot het onderwerp door twee beelden met verschillende scherptes te evalueren terwijl het signaal wordt uitgewisseld met een snelheid van 240 fps. De LUMIX FZ82 behaalt hierdoor een AF van circa 0,09 seconden2. Dit voordeel wordt groter naarmate de brandpuntsafstand toeneemt.
€ 349.00

Aantal