<< Vorige - Volgende >>


Panasonic lumix GX 8 body + 12-60mm/3.5-5.6 ASPH


Panasonic lumix GX 8 body + 12-60mm/3.5-5.6 ASPH


20 megapixel met (24-120mm zoomlens)

Artikelcode: -De LUMIX GX8 integreert Dual I.S.* voor een krachtiger correctie van handbewegingen. De optische beeldstabilisatie in de body en in de lens werken op hetzelfde moment. Bijna alle soorten handbewegingen kunnen effectief worden onderdrukt met de innovatieve Dual I.S., met een maximaal 3,5x grotere correctiehoek aan het brede uiteinde maak je heldere opnamen uit de hand, zelfs in situaties met weinig licht. De meeste van de LUMIX G digitale verwisselbare lenzen gaan voldoen aan Dual I.S. in LUMIX GX8**. * Voor foto. ** Firmware-update is vereist voor sommige lenzen.
 
Nieuwe 20,3-megapixel Digital Live MOS-sensor bereikt de hoogste beeldkwaliteit ooit in de LUMIX G-geschiedenis. Hij zorgt voor snelle burst opnames, een maximale gevoeligheid van ISO 25600 en een groter dynamisch bereik. De Venus Engine beschikt over Multi Process-ruisonderdrukking, driedimensionale kleurregeling en diafragmafilter voor een uitstekende kleurweergave en natuurlijke beelden in hoge resolutie. De combinatie van sensor en engine zorgt voor een duidelijke beeldweergave met minimum ruis zelfs in situaties met weinig licht en een verbazende beeldkwaliteit.
 
Met de nieuwe LUMIX GX8 kun je video's opnemen in 4K (tot QFHD: 3840x2160 pixels, 25 fps, 100Mbit/s). En drie 4K-fotofuncties zijn geïntegreerd om vluchtige momenten vast te leggen: 4K Burst, 4K Burst S/S (Start/Stop) en 4K Pre-burst. Al deze functies zorgen ervoor dat je het perfecte moment vast kunt leggen met een hoge burstsnelheid van 30 fps en op kunt slaan als foto die equivalent is aan 8 megapixel foto's. De hybride LUMIX GX8 ontketent je creativiteit, zowel voor foto's als voor video's. ・ Gebruik bij het opnemen van video's in 4K een kaart die is geclassificeerd als UHS Speed Class 3.
 
Een kantelbare Live View Finder met 2.360k-beeldpunten gebruikt OLED-display voor een hoge precisie en snelle reacties. Sterke vergroting van 1,54x / 0,77x (35mm-fotocamera equivalent) maakt het gemakkelijk om beelddetails te zien. Een OLED-scherm met 1040k-beeldpunten achterop kan kantelen en draaien waardoor het comfortabeler werkt, zelfs voor verticale composities. De draaischakelaars aan de voor- en achterkant dienen voor het instellen van de belangrijkste F- en SS-waarden, terwijl gemakkelijk kan worden overgeschakeld om tijdelijke instellingen voor WB en ISO te verrichten. Om ook zwaar gebruik in het veld te weerstaan, beschikt de LUMIX GX8 over een spatwater/stofbestendig design en een body van magnesiumlegering.
 
Dankzij de uitbreiding van Contrast AF met Dieptewerking door Defocus (DFD)-technologie* worden zowel hoge precisie als een hoge snelheid van ongeveer 0,07 seconden bereikt**. Dit gaat gepaard met nauwkeuriger AF Tracking-prestaties en 8 fps (AFS)/6 fps (AFC) burst opnames om die unieke momenten om te zetten in blijvende herinneringen. Hoge sluitertijd van maximaal 1/8000 seconde (mechanisch)/1/16000 seconde (elektronisch) is ook beschikbaar. * Werkt alleen met Panasonic Micro Four Thirds-objectieven. ** In AFS aan het brede einde, met H-FS14140 of H-HS12035 (CIPA).
 
€ 1199.00

Aantal