<< Vorige - Volgende >>


Samyang 500mm/8.0 spiegel


Samyang 500mm/8.0 spiegel


500MM F6.3 spiegelobjectief met T-mount

Artikelcode: T-mountDe Samyang 500mm Mirror is speciaal ontworpen voor Full-Frame en APS-C-camera's. Het past op alle soorten (digitale) camera's door middel van een T2-adapter en is zeer zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met alleen de hoogste kwaliteit materialen. De optische constructie bestaat uit 7 elementen in 6 groepen. Alle lenselementen zijn gemaakt van optisch glas en bedekt met een anti-reflecterende coating die voor een hoge lichttransmissie zorgt. Door de spiegelconstructie is het objectief zo goed als vrij van chromatische abberatie. De behuizing is gemaakt van duurzaam materiaal. De zwarte en witte kleuren benadrukken het oorspronkelijke ontwerp en verminderen de kans op oververhitting tijdens zeer zonnige dagen.

De Samyang 500mm Mirror is een opmerkelijke objectief en een onvervangbaar hulpmiddel voor natuur- en astrofotografie of andere fotografische situaties op grote afstand.

De Samyang 500mm F6.3 DX Mirror wordt geleverd in een handige transporttas.

Voor het aansluiten op uw camera is een optionele T2 -adapter nodig. Deze zijn leverbaar voor: Canon, Nikon, Minolta, Sony, Pentax, Olympus, Panasonic, Contax, Fujica en Konica.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal