<< Vorige - Volgende >>


SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary


SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary


De ultieme scherpte gesdchikt voor MFT

Artikelcode: MFT1.Indrukwekkend compact, met optische prestaties vergelijkbaar met SIGMA’s Art-lijn
Om een dusdanig compacte constructie te bewerkstelligen, wordt het lensontwerp gebaseerd op het vermogen van de camera om vignettering en vervorming te corrigeren.

Dankzij het SLD-glaselement worden axiale kleuraberraties efficiënt gecorrigeerd. Kortom, een compact en lichtgewicht objectief met uitmuntende optische prestaties is gerealiseerd.

2. De enige drie F1.4 objectieven voor Sony E-mount systeemcamera’s met APS-C sensor

Juist in combinatie met een camera met APS-c sensor levert dit objectief een prachtig bokeh en bewonderingswaardige scherpte, terwijl deze effecten vaak een stuk kleiner zijn vergeleken met fullframe camera’s. Dit objectief is perfect voor dagelijks of uitermate geschikt voor portretten of nachtopnames.

3.Vloeiende AF, ideaal voor video

Vloeiende en geruisloze video autofocusprestaties worden gerealiseerd dankzij het gebruik van de stappenmotor en geoptimaliseerde optisch ontwerp. Daarnaast is dit objectief compatible met Sony’s Fast Hybrid AF, waarmee precieze AF-tracking wordt bereikt. 
Bij gebruik van de camera’s gezichtsherkenning- of oog-autofocusfunctionaliteit stelt het objectief continu scherp op het oog van het onderwerp, zelfs wanneer het onderwerp van positie verandert.

【Overige eigenschappen】
Vatting stof- en spatwaterdicht dankzij rubber sealing
Mount Conversion Service beschikbaar
Ontworpen om lensflares en ghosting te minimaliseren
Negen afgeronde diafragmalamellen
Duurzame messing lensvating
Ieder objectief gecontroleerd met SIGMA’s eigen MTF-meetsysteem A1
“Made in Japan”

【Specificaties】
Lensconstructie: 10 elementen in 6 groepen | Kleinste diafragma: F16 | Filtermaat: ø 55mm | Beeldhoek in graden (35mm) : 28.5° | Minimale scherpstelafstand: 50cm | Afmetingen (diameter x lengte): ø66.5mm x 59.5mm | Aantal diafragmalamellen: 9 (afgerond) | Maximale vergroting: 1:7.4) | Gewicht: 270 gram
Vraag naar de actuele prijs

Aantal