<< Vorige - Volgende >>


Sony DSC  RX 10M3


Sony DSC RX 10M3


RX10 III zoomlens 24-600 mm met groot diafragma van F2.4-4Sterke zoom met groot diafragma zorgt voor meer creatieve mogelijkheden
De optische zoomlens van 24-600 mm1 F2.4-4 25x met groot diafragma en de gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm laten onderwerpen er echt uitspringen, zelfs bij close-up-opnamen. Verbeterde zoom, ongelofelijke snelheid en totale stilte3 zorgen voor een nieuwe fotografie-ervaring.

Verbluffende afbeeldingen in een breder bereik
De zoomlens van 24-600 mm1 F2.4-4 25x heeft een bereik van vergezichten tot close-up actie, en onderscheidt onderwerpen van de omgeving met prachtige bokeh.

Superieure beeldscherpte van hoek tot hoek binnen het volledige zoombereik
Dankzij acht ED-glaselementen, waaronder twee ED asferische elementen en één Super ED-glaselement, is de lenseenheid met groot diafragma zo compact mogelijk. Ook zorgen ze voor prachtige beeldkwaliteit tot een ultra-telefotobereik.

Optical SteadyShot TM — equivalent aan een 4,5 stap snellere7 sluiter
Beeldstabilisatie compenseert camerabewegingen bij opnamen zonder statief, met een ultra-telefotobereik of bij weinig licht. Normaal gesproken zijn zulke stabiele foto's en video's alleen mogelijk met hogere sluitertijden.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal