<< Vorige - Volgende >>


Sony ILC 6000 + SEL 16-50mm + 55-210mm


Sony ILC 6000 + SEL 16-50mm + 55-210mm


Super snelle systeemcameraSnellere autofocus dan een spiegelreflex!
Betere foto's met de α6000: superieure 24MP-kwaliteit, de snelste automatische scherpstelling1, compact. Met de OLED Tru-Finder™, handmatige bediening en vele lenzen het beste alternatief voor de DSLR.

Opnamen in 0,06 sec: de snelste automatische scherpstelling
Het moment perfect vastgelegd
α6000 met snel hybride automatische scherpstellingssysteem. 179 fasedetectiepunten en een snelle contrastdetectiefunctie leiden tot 11 fps burst-modus en zeer nauwkeurige bewegingstracking.

Sony komt met revolutionaire nieuwe autofocus

4D FOCUS zorgt voor superieure autofocusprestaties in vier dimensies: breed autofocusbereik (2D-hoogte en -breedte), hoge autofocussnelheid (3D-diepte) en verbeterde voorspellende volgfunctie (4D-tijd)

Leg het moment vast als nooit tevoren. De autofocus van de α6000 is sneller dan die van een DSLR, dus u mist nooit een belangrijk moment. En met de nieuwe kleuren om uit te kiezen, zijn uw foto's niet de enige manier om te laten zien wie u bent.

Kwaliteit begint bij de sensor

Meer oppervlak voor gedetailleerdere beelden
Betere beelden beginnen bij grotere sensoren, en de α6000 overtreft veel andere camera's. De APS-C-sensor heeft 1,6 keer de oppervlakte van 4/3-sensoren en 13 keer dat van 1/2.3-sensoren van gewone digitale camera's. Resultaat: kwaliteitopnames.

Meer detail, snellere automatische scherpstelling

BIONZ X™-processor
De nieuwe BIONZ-X™ is drie keer sneller dan eerdere modellen, legt nauwkeurig texturen vast, vermindert wazige details en onderdrukt zelfs beeldruis, waardoor u zowel bij foto's als bij video's verzekerd bent van scherpe beelden.

Grafische weergave 24,3 megapixels

Exmor®2 CMOS-sensor
De nieuwe 24,3-MP APS HD-sensor beschikt over een optimale lichtopname (via onder een hoek geplaatste micro-lenzen) en verbeterde lichtgevoeligheid.

Geavanceerde processor
De BIONZ X™-beeldprocessor zorgt voor beelden van de hoogste kwaliteit en levert de kracht die nodig is voor ultrasnelle automatische scherpstelling.

Grafische weergave 25600 ISO
Geweldige opnamen bij weinig licht
Dankzij het zeer hoge ISO-bereik kunt u bij weinig licht of binnenshuis zonder flitser natuurlijke, gedetailleerde foto's maken.

's Werelds snelste automatische scherpstelling

Leg vallende waterdruppels en lachende gezichten vast in 0,06 seconden.
Met 's werelds snelste automatische scherpstelling is de α6000 een van de meest veelzijdige camera's met verwisselbare lens. In slechts 0,06 sec legt u altijd het perfecte beeld vast, bij familiebijeenkomsten, sportevenementen en in de natuur.

Vraag naar de actuele prijs

Aantal