<< Vorige - Volgende >>


Sony ILC 6100 + SEL 16-50mm


Sony ILC 6100 + SEL 16-50mm


Super snelle systeemcamera met verwisselbare lenzenMet de buitengewoon snelle en hoogwaardige autofocus en doorlopende tracking van onderwerpen neemt de α6100 de techniek voor zijn rekening. Zo hebt u de vrijheid om zich te richten op meer creatieve aspecten. De camera legt actie van fracties van seconden vast, en levert fraaie beelden, zelfs in lastige situaties. Zo krijgt u fantastische foto's en 4K-films van hoge resolutie.

Ongekende autofocus voor adembenemende opnamen
Dankzij de snelle, nauwkeurige autofocus en een combinatie van innovatieve technologieën legt u vluchtige momenten in rijk detail vast. Een totaal van 425 AF-punten fasedetectie levert in combinatie met autofocus met contrastdetectie een uitzonderlijke responssnelheid van 0,02 sec12 op, terwijl de High-density AF Tracking-technologie zelfs zeer onvoorspelbaar bewegende onderwerpen betrouwbaar volgt.

Afbeelding van α6100 APS-C-camera met snelle autofocus
Real-time tracking om stabiele scherpstelling op uw onderwerp te houden
Als u een snel bewegend onderwerp volgt, gebruikt de automatische bewegingstracker van de camera een geavanceerd algoritme (AI)13 voor onderwerpherkenning – aan de hand van kleur, patroon (helderheid), afstand tot het onderwerp (diepte) en gezichts-/ooginformatie wordt automatisch uw onderwerp herkend en wordt erop scherpgesteld.

Afbeelding van α6100 APS-C-camera met snelle autofocus
Betrouwbare real-time eye-autofocus voor betere portretten
De real-time eye-autofocus van de camera detecteert de ogen van uw onderwerp en stelt daarop scherp wanneer u de sluiter half indrukt. U kunt zelfs prioriteit geven aan het linker- of het rechteroog. Wanneer AF-C is ingesteld, blijft de scherpstelling stabiel, zelfs bij tegenlicht of wanneer het gezicht gedeeltelijk verborgen is, of het onderwerp omlaag kijkt.
Vraag naar de actuele prijs

Aantal