<< Vorige


Sony ILCE A7 mark II + SEL 28-70mm/3.5-5.6 OSS


Sony ILCE A7 mark II + SEL 28-70mm/3.5-5.6 OSS


De prof onder de systeemcamera'sAdembenemende beeldkwaliteit en ongeëvenaarde vrijheid komen samen in de α7MII, de eerste full-frame camera ter wereld1 met beeldstabilisatie over 5 assen. Full-frame perfectie en stabiliteit voor iedereen!

Geniet van ongeëvenaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van uw favoriete lenzen. De korte flange-back-afstand in de α7 II met E-bevestiging draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen.

Automatisch scherpstellen is 30% sneller7. U hoeft alleen maar te richten en op de knop te drukken, waarna het geavanceerde, hybride autofocussysteem het snel bewegende onderwerp direct haarscherp vastlegt.

Leg snel bewegende onderwerpen fraai vast met scherpe, goed belichte resultaten via continu AF/AE-fotograferen met 5 fps, een sterk verbeterd algoritme en continue autofocusweergave.

De uiterst geavanceerde hybride autofocus zorgt voor een supersnelle respons, zeer accurate voorspelling en bestrijkt een breed gebied voor betrouwbare automatische scherpstelling en tracking.

Beelden zijn oogstrelend van hoek tot hoek, dankzij de full-frame Exmor® CMOS-beeldsensor van 35 mm en BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor van Sony.

Verbluffende resolutie van 24,3 MP, weinig ruis, een extreem breed dynamisch bereik en subtiele gradaties.

Vraag naar de actuele prijs

Aantal