Voor iedereen een systeemcamera !


Voor iedereen een systeemcamera !
Het nieuwe fotograferen.....

De verkopen van spiegelreflexen van Canon en Nikon zijn de laatste jaren afgenomen, de rede; systeemcamera's  zoals micro four thirds camera's van Olympus en Panasonic.( Want zeg nou zelf, waarom zit er nog een spiegel in een camera !) Ook Sony heeft zich gestort in de vernieuwende fotografie met de NEX camera's. Niet voor niets natuurlijk, de camera's zijn veel compacter, sneller en leveren veel meer mogelijkheden dan de spiegelreflexen.

Wanneer het gaat over de mogelijkheden, dan worden belangrijke innovaties op foto gebied geleverd door Olympus en Panasonic. Deze twee merken blinken niet alleen uit in de hoge kwaliteit, maar ook in het uitgebreide assortiment aan toebehoren waaronder objectieven. Beide merken hebben gekozen voor hetzelfde sensor en bajonet systeem, dus de lenzen kun je onderling uitwisselen. 

Panasonic maakt ook de camera's voor Leica, en gebruikt dus ook de prime-lenzen en sommige zoomlenzen onder de naam Leica. De objectieven zijn compacter dan van spiegelreflexen, dus gemakkelijker mee te nemen, zoals de Leica 100-400mm ( 200-800 mm bij een kleinbeeldcamera), deze lens is slechts 17cm hoog ! 

Ook het gebruik van uw oude analoge lenzen is geen probleem meer. Veel mensen hebben nog wel een analoge camera liggen. D.m.v. een verloopring kunt u bijna alle analoge objectieven kwijt op een micro four thirds camera, zelfs de half automatische belichting kan blijven werken (automatische sluitertijden en handmatig instelbaar diafragma ) de scherpstelling zult u zelf moeten doen, maar de micro four thirds camera's hebben een instelling in het menu zitten die er voor zorgt dat het handmatig scherpstellen geen probleem is.

 


Pansonic heeft als enige het "post focus" scherpstel systeem, wat inhoud dat u achteraf, wanneer u de foto heeft gemaakt,kunt bepalen waar u de scherpte wilt hebben. Ook wanneer je in 4K wilt videofilmen geeft Panasonic alle mogelijkheden, zowel in video als 4K foto. Alle nieuwe modellen zijn medio oktober /november in onze winkel aanwezig, u bent hierbij uitgenodigd!  Kijk hier voor de unieke mogelijkheden.

Olympus ,klein in formaat met grote prestaties !

 Alle OM-D-camera's zijn ontworpen met het oog op prestaties: een goede beeldkwaliteit, een hoge snelheid, een grote precisie en tal van creatieve opties - fraai verpakt in een mooi en tijdloos ontwerp. En met geavanceerde voorzieningen zoals de elektronische zoeker overtreft deze camera veel van zijn concurrenten.

Klein formaat. Grote vrijheid.
Alle OM-D-camera's worden gekenmerkt door uiterst innovatieve beeldtechnologieën en daarmee overtreffen ze de meeste gangbare D-SLR-camera's. Tegelijkertijd zijn ze echter veel kleiner en lichter en dat maakt u dat u veel minder gewicht met u mee hoeft te nemen.

OM-D E-M5 Mark II voor creatieve enthousiastelingen.
De bekroonde E-M5 Mark II betekent een ware revolutie met het krachtigste 5-assige beeldstabilisatiesysteem ter wereld* dat zorgt voor geweldige foto's bij weinig licht en adembenemende filmopnamen.

Wanneer je van plan bent een nieuwe camera te gaan kopen, zal het ongetwijfeld een Olympus of Panasonic micro four thirds camera gaan worden. Deze merken binken uit in formaat, innovatie in kwaliteit, techniek, mogelijkheden en snelheid. Eenmaal zo'n camera in bezit, dan zijn de mogelijkheden oneindig te noemen, zeker in uitbreiding van objectieven, zowel originele autofocus objectieven als het gebruik van oude analoge objectieven. Met een MFT adapter kun je oude analoge objectieven gebruiken op de Olympus en Panasonic camera's, niet alleen zeer voordelig (v.a.25 euro) maar ook heel leuk en in goede kwaliteit.( oude lenzen zijn meestal van totaal optisch geslepen glas) kom VRIJBLIJVEND bij ons langs in de winkel voor de demostratie, wij leggen alles uit en laten zien hoe eenvoudig oude lenzen weer een nieuw leven kunnen krijgen.€ 0.00

Aantal